Society eilanden

Voor het eerst in 5 jaar zijn we in Nederland tijdens de feestdagen en kunnen we terugkijken op een mooi jaar waarin we ongelooflijk veel mijlen afgelegd hebben. Helaas worden we op de eerste Pacific eilanden ook geconfronteerd met slecht internet en een writersblock van Annemieke. Het lijkt zo onnozel om iedere keer weer te schrijven dat we het zo goed hebben en dat het weer zo mooi is. Laat staan om er dan iedere keer weer plaatjes bij te doen van prachtige stranden e.d.

Echter, het is niet anders! Om jullie niet te veel te vervuilen met onze dagelijkse beslommeringen hebben we een kort filmpje gemaakt van ons bezoek aan Tahiti, Moorea, Bora Bora en Tahaa (net boven Raiatea). We hopen dat jullie het mooi vinden.

2 thoughts on “Society eilanden

  1. nice! ik snap dat ook dit jaar is omgevlogen, maar het filmpje mag wat mij betreft iets langzamer…. 😉
    enne… verhalen over jullie belevenissen vervelen/vervuilen niet zo gauw hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wp-puzzle.com logo