2015

Onderstaand bericht verstuurden wij oudjaarsnacht via de korte golf radio. Helaas kwam dit door foutieve instellingen niet op de site terecht. Na aanpassingen nu nog een keer en het is nog steeds gemeend!!! Dilemma, dilemma, wanneer luiden we het nieuwe jaar in? Toasten we op locale tijd of vijf uurtjes eerder op Nederlandse tijd. Misschien wel op beiden als we de champagne tenminste nog terug kunnen vinden. Met of zonder bubbels we drinken in ieder geval: op ieder van jullie op een goede gezondheid een hoop vrije tijd om leuke dingen te doen naast prettig werk en heel veel oude en nieuwe lieve, leuke, gezellige contacten! en alles wat je jezelf nog toewenst Hele fijne jaarwisseling vanaf de Charlie II ergens in de Caribische zee onder de kust van de Dominicaanse Republiek N17.31.4 W71.17.9 Rob & Annemieke

7 gedachten over “2015

 1. hallo lieve Rob en Annemieke,
  vanuit een vandaag zonnig Zeeland en Brabant een heel goed, vooral gezond en sportief en avontuurlijk 2015!
  Blijf of wordt weer gezond en tot gauw!

  Liefs,
  Simone en Gerard

 2. Tijdstip is niet belangrijk! Beter laat dan nooit is toch het gezegde? Jullie ook de beste wensen en bovenal eem goede gezondheid toegewenst!

 3. Hoi Annemiek en Rob, dank voor julie nieuwjaarsgroet .. Uiteraard wensen we jullie ook alle goeds toe. Gaat het weer een beetje met Rob, na zijn griep cq koorts.. Het ga jullie goed en geniet van elkaar.
  Dikke knuffel Coby en Hans

 4. Haha op 2 jan. Super voor wat betreft de pogingen. We houden van jullie en missen jullie vooral. De beste wensen en geniet van jullie avontuur. X je broertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wp-puzzle.com logo